Communicatiescan

DE BLIK VAN BUITEN

COMMUNICATIE
SCAN

In eerste instantie wil iedere ondernemer het ontkennen. Dat je op een of andere manier vatbaar bent voor bedrijfsblindheid. Want er is toch niemand die het bedrijf beter kent dan de oprichter en/of eigenaar?

Toch weten al die ondernemers diep inwendig wel dat er vele bedrijfsprocessen zijn die al jaren op dezelfde manier verlopen. In de veronderstelling dat het goed gaat. En soms is dat ook zo, maar ook hier geldt dat stilstand echt achteruitgang betekent. Een kritische blik op de eigen organisatie blijft dus heel hard nodig. Dat geldt zeker ook voor de communicatie.

Maar, die kritische blik moet natuurlijk niet vanuit de organisatie komen. Alleen met een open en onbevooroordeelde blik van buiten krijg je de juiste informatie naar boven. Hoe? Schakel de Lettertovenaar in voor een communicatiescan! In 4 tot 6 uur en voor slechts € 500,- wordt jouw hele organisatie doorgelicht. Echt alles komt aan bod. Van bereikbaarheid tot een warm welkom, van externe tot interne communicatie en van online tot offline. Binnen een week ontvang je een uitgebreide rapportage met de bevindingen per thema. Dan weet je dus ook wat de verbeterpunten zijn.

Communicatiescan voor slechts €500?

Communicatiescan voor slechts €500?