Socials

SOCIALS

Eerlijk is eerlijk, de Lettertovenaar vond het heerlijk om te spelen met woorden. Zo lang het maar op papier kwam. Social media, ik had er niet zoveel mee. Maar, tijden veranderen en inzichten ook. Want wat is het ontzettend mooi om tekst te maken voor berichten op social media platforms.
Het past helemaal binnen mijn toverformule van de 2 K’s: Krachtige teksten met een Kwinkslag. Het is me op het lijf geschreven. De ene keer is het kort (Facebook en Instagram), de andere keer wat uitgebreider (LinkedIn). Maar, er is geen communicatiemiddel waarbij je zo snel tot de kern moet komen en direct kunt zien hoe het publiek reageert.

Belangrijk is wel om er een goede strategie op los te laten. Dus geen losse flodders, maar berichten aan de hand van een contentkalender. Die overigens niet wordt dichtgetimmerd, maar ruimte laat voor een reactie op de actualiteit. De Lettertovenaar richt zich graag op de tekst en de contentkalender. En dankzij een samenwerking met Social Media Salland kunnen we je met de socials compleet ontzorgen.

Hulp nodig bij socials?

Hulp nodig bij socials?