De Tovenaar

DE TOVENAAR

Jonge jongens spelen met lego. Tenminste, dat is het standaard verhaal. Maar de jonge Rudi Buitenkamp was allesbehalve standaard. Hij wilde alleen maar scrabbelen. Spelen met letters. Het liefst zo vaak mogelijk! En opstellen schrijven… Man, dat is toch het mooiste wat er is op de wereld?

Tja, mijn ouders keken dan ook niet gek op dat ik op de basisschool al te kennen gaf journalist te willen worden. Noem het een roeping, noem het iets anders, maar mijn pad was helder. Vanaf dat moment stond alles in het teken van die ene droom: van krantenjongen tot milj… Nee, in mijn geval: van krantenbezorger tot journalist. Maar daar kun je best heel gelukkig van worden.

De journalistiek is altijd in mijn hart gebleven, maar de tovenaarskunsten worden ook elders ingezet. Want, hoe mooi is het om bedrijven, organisaties en overheden te helpen met communicatie! De ene keer heel direct met werk in uitvoering, de andere keer vanuit een adviserende rol. De Lettertovenaar combineert ruim drie decennia ervaring in communicatie en journalistiek met een praktische kijk op zaken. De letters kunnen nog zo mooi aan elkaar worden geplakt, de boodschap moet wel overkomen. En bij de juiste doelgroep! Als je vervolgens te horen krijgt dat je het bedrijfsverhaal beter onder woorden brengt dan de ondernemer het zelf ooit zou kunnen, dan is de conclusie: missie geslaagd!

Gevonden: freelancer!

Gevonden: freelancer!